Zoeken

Extra terrasjesavond op 21 juli

Dendermonde – Op de avond van 21 juli is er op de Grote Markt steeds een extra terrasavond. Naar jaarlijkse traditie zit de Koninklijke Muziekkapel t.g.v. de Nationale Feestdag dan op het podium. Zij zorgen voor een gevarieerd en luchtig muzikaal programma. Dit jaar zal ook het klaroenkorps de Kunstvrienden uit Sint-Niklaas zorgen voor een extra animatief en muzikaal gegeven. Muzikale leider van dienst is onderluitenant-Kapelmeester Patrick Heirbaut.

In de namiddag staan er ook Jazz-concerten gepland in het D. Schellekenspark.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie