Zoeken

Stamenee Kadee opent feestweekend Jaarmarkt

appelsefeesten.jpg

Appels – Het kleine dorp Appels leeft in de zomer. Drie opeenvolgende festiviteiten zorgen voor de hoogtepunten van het jaar. De start wordt dit weekend gegeven met de Appelse jaarmarkt, die uitgegroeid is tot de succesvolste jaarmarkt in Dendermonde. Chiro Kadee kleurt met zijn “Stamenee Kadee” al jarenlang de kermisaffiche. Op 18, 19 en 20 juli kan je aan hun lokalen in de hoofdstraat terecht voor een rijkelijk gevuld feestprogramma.Het startschot van de feestelijkheden wordt op zaterdagavond gegeven om 18u met het aansteken van de barbecue. Een uurtje later krijgt Solid Jive, een bluesformatie de kans om het beste van zichzelf te geven. Om 21.30 uur zorgt de formatie D’em voor de nodige ambiance. Tussendoor vinden er ook volksspelen plaats georganiseerd door het Appelse Feestcomité. Op zondagnamiddag kan je deelnemen aan een leuke fietszoektocht. ’s Avonds zorgen Floris Bakker, de zingende frituuruitbater uit Sint-Gillis en Stupid Cupid voor het nodige amusement. Om 21.30 uur is er de openluchtfilm ‘Firmin’.Op maandag 20 juli, jaarmarktdag, is Stamenee Kadee een hele dag open. Overdag is er uiteraard de keuring van paarden, pony’s koeien en kleinvee. Om 13 uur is er de rommelmarkt in de Hoofdstraat. Vanaf 19 uur staan achtereenvolgens Noize4Neighbours, Moustash en Commerwell op het podium van de Stamenee. Tussendoor kan iedereen genieten van het feestelijke vuurwerk dat op de vooravond van 21 juli in een speciaal kleedje wordt gestopt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie