Provincie brengt ‘ecopunten’ in kaart

Gent/Dendermonde/Schoonaarde – De Provincie Oost-Vlaanderen en het Bedrijvencentrum De Punt lanceren de website Ecoplan.be. Die wil bewuste consumenten de weg wijzen naar “alle Oost-Vlaamse ecologische en sociaal verantwoorde handelszaken”. Komende zaterdag 4 juli, bij de lancering van de site, is er een fietstocht langsheen de ecopunten.

In Dendermonde zijn voorlopig slechts twee zaken opgenomen in de lijst. Boetiek Pardon op de Oude Vest en Pluis, een winkel met textiel en babyspullen in Schoonaarde. Wie een “sociaal-ecologische onderneming” heeft, kan zijn eigen zaak toevoegen.

Inlichtingen over en inschrijven voor de fiettocht op www.ecoplan.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord