Provincie brengt ‘ecopunten’ in kaart

Gent/Dendermonde/Schoonaarde – De Provincie Oost-Vlaanderen en het Bedrijvencentrum De Punt lanceren de website Ecoplan.be. Die wil bewuste consumenten de weg wijzen naar “alle Oost-Vlaamse ecologische en sociaal verantwoorde handelszaken”. Komende zaterdag 4 juli, bij de lancering van de site, is er een fietstocht langsheen de ecopunten.

In Dendermonde zijn voorlopig slechts twee zaken opgenomen in de lijst. Boetiek Pardon op de Oude Vest en Pluis, een winkel met textiel en babyspullen in Schoonaarde. Wie een “sociaal-ecologische onderneming” heeft, kan zijn eigen zaak toevoegen.

Inlichtingen over en inschrijven voor de fiettocht op www.ecoplan.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie