Zoek

Provincie brengt ‘ecopunten’ in kaart

Gent/Dendermonde/Schoonaarde – De Provincie Oost-Vlaanderen en het Bedrijvencentrum De Punt lanceren de website Ecoplan.be. Die wil bewuste consumenten de weg wijzen naar “alle Oost-Vlaamse ecologische en sociaal verantwoorde handelszaken”. Komende zaterdag 4 juli, bij de lancering van de site, is er een fietstocht langsheen de ecopunten.

In Dendermonde zijn voorlopig slechts twee zaken opgenomen in de lijst. Boetiek Pardon op de Oude Vest en Pluis, een winkel met textiel en babyspullen in Schoonaarde. Wie een “sociaal-ecologische onderneming” heeft, kan zijn eigen zaak toevoegen.

Inlichtingen over en inschrijven voor de fiettocht op www.ecoplan.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie