Reynout zoekt gastgezinnen

Grembergen – Volkskunstgroep Reynout zet op dinsdag 18 augustus de reeks “Festivalavonden” verder. Dit keer treden groepen uit Bulgarije en Vlaanderen op. In totaal zullen zo’ 35 Bulgaarse dansers, zangers en muzikanten daarvoor naar Dendermonde afzakken.  Om die mensen onderdak te kunnen bieden, zijn de organisatoren op zoek naar gastgezinnen die bereid zijn een of een paar van deze mensen gedurende één nacht onderdak en ontbijt te verschaffen. Kennis van Bulgaars is daarvoor, gelukkiglijk, niet nodig.

Wie belangstelling heeft of meer informatie wil, kan contact opnemen met een lid van Reynout of met Cindy D’hollander (Noordstraat 130, Hamme, 052/41.51.02, cindy.dhollander@hotmail.com).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie