Zoek

N-VA lijsttrekker Marius Meremans is kandidaat-burgemeester

N-VA Dendermonde hield vanavond een persontmoeting waarop werd bekendgemaakt dat Marius Meremans kandidaat-burgemeester is voor Dendermonde.

Marius Meremans, uittredend schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger, zal volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen de N-VA lijst aanvoeren. De partij schuift hem naar voor als kandidaat-burgemeester voor de stad.

Els Verwaeren, uittredend schepen, en Tomas Roggeman, uittredend schepen en Kamerlid, nemen de tweede en derde plaats in. “Daarmee bevestigt het N-VA bestuur het goede werk en de realisaties van de N-VA-fractie in het schepencollege en de gemeenteraad de afgelopen legislatuur”, aldus afdelingsvoorzitter Wouter Rogiers.

“We bestuurden als partij de afgelopen jaren voor het eerst als zelfstandige partij mee onze stad, dit in een goede verstandhouding met onze coalitiepartner. We konden als N-VA echt onze stempel drukken en brachten een duidelijke verandering in onze stad.”

Marius Meremans: “De investeringsgraad in onze stad is de hoogste ooit. N-VA is een beleidspartij die niet bang is om beslissingen te nemen. Wij zien dan ook dat Dendermonde de ‘N-VA – push’ nodig heeft om onze stad eindelijk te doen aansluiten bij het rijtje van innovatieve steden. De N-VA is klaar om het voortouw te nemen in Dendermonde. Wij vragen dan ook aan de kiezer om ons hierin het vertrouwen te geven. Voor N-VA Dendermonde is politiek een ploegsport, en dat zal ook uit onze campagne blijken.

“De N-VA wil de komende periode een centrumrechts beleid voeren en we reiken daarom de hand aan iedereen die hieraan wil meewerken. Een versnippering van centrumrechtse stemmen zal net in de kaart spelen van links, en wij hopen dat de kiezer kiest voor het duidelijke verhaal van de N-VA”, aldus Wouter Rogiers.

De komende maanden gaat de N-VA de boer op langs alle deelgemeenten met de ‘N-VA kaffeekletsj’. “Met een kop koffie in de hand, gaan we het gesprek aan met onze burgers en willen we luisteren naar wat hen bezighoudt, naar hun verzuchtingen. De gemeenteraadscampagne is hierbij op gang getrokken. De N-VA gaat als één ploeg en met open vizier de strijd om het bestuur aan. Ondertussen voeren we consequent onze meerjarenplanning verder uit, want ook in 2024 dient onze stad goed bestuurd te worden”, klinkt het.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van