Zoeken

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van de aankoopbedragen in de periode van 6 tot en met 10 november 2023 wordt geschonken aan 11.11.11. ‘Twee vliegen in één klap’: klanten steunen zo de Fair-Trade-producenten in het zuiden én de 11-werking!

11.11.11 wil uitbuiting de wereld uit. Iedereen – waar ook ter wereld – heeft recht op een menswaardig bestaan. Om echt iets te veranderen moeten macht en middelen eerlijker worden verdeeld.

“We richten onze blik dan ook op de wereld en stellen het huidige systeem in vraag. Een rechtvaardige wereld voor mens en natuur kan als we samen druk zetten. Met 11.11.11 brengen wij mensen, groepen en organisaties bijeen om die verandering waar te maken. Want samen staan we sterker dan alleen”, klinkt het bij 11.11.11.

“Wij geloven in de kracht van lokale en internationale beweging. We werken samen met internationale partners om meer te kunnen wegen op het beleid: hier in België, in de elf landen waar partners van 11.11.11 actief zijn en internationaal. Deze partners zijn stuk voor stuk ‘changemakers’. Door hun durf, initiatief en volharding brengen zij voor hun landgenoten duurzame verandering tot stand. We gaan hierbij voor een langdurige samenwerking, het beleid veranderen vergt tijd en volharding.”

Je vindt Wereldwinkel Dendermonde op de Oude Vest 143 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws