Zoek

Gezinsbond schenkt speelgoed aan gemeente Lebbeke

Vrijdag 28 oktober vond een nieuwe editie plaats van de speelgoedbeurs van de Gezinsbond Lebbeke. Het speelgoed dat niet verkocht geraakte, schenkt de vereniging aan de gemeente Lebbeke.

Goedele De Cock, schepen van sociale zaken: “Deelnemers aan de beurs werden uitgenodigd om niet-verkocht speelgoed te schenken aan de gemeente. Dat hebben zij massaal gedaan. Tijdens de voedselbedeling op dinsdag 31 oktober wordt dat speelgoed aangeboden aan gezinnen die het financieel moeilijker hebben. Zij kunnen speelgoed uitkiezen voor de Sint. Op deze manier wordt 11 november ook een speciale dag voor de kinderen uit kwetsbare gezinnen. We zijn de Gezinsbond en de ouders die speelgoed schenken heel dankbaar voor deze samenwerking en de gulle schenking.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van