Dendermonde boven in Blankenberge

Blankenberge/Sint-Gillis – Op het bloemencorso in Blankeberge, gisteren 30 augustus, waren het Dendermondse groepen die met de prijzen gingen lopen. De Colmanvrienden, die in de kuststad hun wagen ‘Art Nouveau’ voorstelden, kreeg zowel van de jury als van het publiek de eerste prijs. Een andere Dendermondse groep, Fantasia, won met hun wagen ‘Dali is dhalia’s’, de tweede prijs. Bovendien won de groep ook de figuratieprijs.

Nu zondag, 6 september, zijn deze en andere groepen te bewonderen in de straten van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie