Zoek

Valse competitiestart voor Dendermondse voetbalploegen

Dendermonde – Op de openingsspeeldag van de Provinciale voetbalcompetie hebben de Dendermonde voetbalploegen een valse start gemaakt. De enige ploeg die kon winnen was SK Oudegem. Zij versloegen in 2e provinciale, reeks C, Beerveelde met 0-1 en zetten met deze overwinning de lijn van vorig seizoen verder. In dezelfde reeks verloor promovendus Schoonaarde met 3-0 van SK Lebbeke. Komend weekend neemt Juventus het op tegen de ploeg dit verloor van dat andere Lebbeke (R. Wetteren – R. Lebbeke  1 -3). KAV Dendermonde ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Kallo.

Ploeg van ’t Stad onderuit, KV St-Gillis pakt punt
Nieuwe ‘Ploeg van ’t Stad’, SK Grembergen ging op de eerste speeldag in 1e provinciale met 0-3 onderuit tegen Maldegem. De trotse nieuwkomer in 1e provinciale staat zo onmiddelijk met beide voeten op de grond en weet nu al dat het een lastig seizoen zal worden. In de laatste reeks van het provinciale competitie opende KV Sint-Gillis met een scoreloos gelijk spel tegen Beervelde B. Baasrode verloor van T. Meldert met zware 4-1 cijfers. Baasrode vecht komend weekend een derby uit tegen Hamme-Zogge, terwijl Sint-Gillis voluit voor een eerste overwinning zal gaan tegen Hoogeinde, die dit weekend maar liefst zes goals om de oren kregen.

 Volgende speeldag:

1e Prov     – 15u – Appelterre – Grembergen
2e Prov C – 15u – Oudegem – Melsele
2e Prov C – 15u – Schoonaarde – R. Wetteren
2e Prov C – 15u – Bazel – Dendermonde
4e Prov E – 15u – Hoogeinde – KV Sint-Gillis
4e Prov E – 15u – Baasrode – Hamme-Zogge

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie