Vier talentvolle saxofonisten in Belgica

saxmachine1.jpgDendermonde – Les DéSAXéS, vier gemotiveerde, creatieve, prettig gestoorde, bijzonder getalenteerde Franse saxofonisten, geven op vrijdag 11 september een concert in cultuurcentrum Belgica. Sinds de oprichting in 1990 van het ensemble speelde het viertal al in alle uithoeken van de wereld. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een erg populair groep die jong en oud weet te boeien met virtuositeiten.

‘Sax Machine’ is de vierde productie van dit Franse gezelschap, waarin ze grens verleggend te werk gaan. Ze trekken voor je neus al hun muzikale registers open! De voorstelling werkt niet alleen op je gehoor, maar dankzij visuele pareltjes en humoristische hoogstandjes worden ook je ogen en je lachspieren flink onder handen genomen. Hun optreden is puur entertainment!

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord