Zoek

Vier talentvolle saxofonisten in Belgica

saxmachine1.jpgDendermonde – Les DéSAXéS, vier gemotiveerde, creatieve, prettig gestoorde, bijzonder getalenteerde Franse saxofonisten, geven op vrijdag 11 september een concert in cultuurcentrum Belgica. Sinds de oprichting in 1990 van het ensemble speelde het viertal al in alle uithoeken van de wereld. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een erg populair groep die jong en oud weet te boeien met virtuositeiten.

‘Sax Machine’ is de vierde productie van dit Franse gezelschap, waarin ze grens verleggend te werk gaan. Ze trekken voor je neus al hun muzikale registers open! De voorstelling werkt niet alleen op je gehoor, maar dankzij visuele pareltjes en humoristische hoogstandjes worden ook je ogen en je lachspieren flink onder handen genomen. Hun optreden is puur entertainment!

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie