Stadsbestuur stelt buurtprogramma voor

Dendermonde – De bewoners van de Sint-Jorisgilde, het Gildenhof, de Sint-Rochusstraat en de Begijnhoflaan werden een tijd geleden door het stadsbestuur uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête over de leefbaarheid van hun buurt.

“Ondertussen zijn alle resultaten uit het onderzoek verwerkt en werd er een buurtprogramma opgemaakt. Dit programma bevat o.a. een aantal acties die zullen genomen worden om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren. Het stadsbestuur wil nu de bewoners op de hoogte brengen van de resultaten van het onderzoek en de geplande acties, onder de naam ‘Buurt aan zet’”, aldus Ilse Huyghe.

Op donderdag 10 september om 19 uur wordt in het Sociaal Restaurant aan het Onze Lieve Vrouwkerkplein 8 meer tekst en uitleg gegeven bij het plan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie