Zoeken

Gymmax startte nieuw dansseizoen

gymmaxstartdansseizoen.jpg Appels – De dansafdeling van turnclub Gymmax startte vorige woensdag een nieuw seizoen. Onder leiding van choreografe Danny Verneirt (foto) zullen vijf dansklassen worden ingericht zodat elke leeftijdsgroep aan bod komt. “Dankzij de Gele Sportkaart van de stad Dendermonde kunnen geïnteresseerden tot 15 oktober gratis een proefles volgen”, zegt Danny Verneirt. Het hoogtepunt van het seizoen wordt de vertoning ‘Gymmax Goes Belgica’ op 6 en 7 februari volgend jaar. “We kunnen nog niet veel verklappen, maar onze voorstelling wordt zeker de moeite waard om bij te wonen”, zegt Danny Verneirt enthousiast.

Meer informatie: 0477 21 31 64 | jazzdance.appels@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie