Curieuze Fietstocht

Dendermonde – Net als vorig jaar, toen de tocht een succes was, fietst Curieus Dendermonde voor de 2de maal langs trage wegen en de Scheldeboorden naar Baasrode en Vlassenbroek. Daar wordt er halt gehouden aan enkele interessante plekken: het toekomstig overstromingsgebied (Sigma), het veer, de scheepswerven en andere relicten van lokale bedrijvigheid. Een stadsgids zal de groep begeleiden.

Vertrek is voorzien op zondag 13 september 2009 om 14u op de Bruynkaai in Dendermonde. De tocht is zo’n 18 kilometer lang. Deelnemen is gratis, maar inschrijven gewenst bij Niels Tas (niels.tas@skynet.be – 0474 48 60 42) of Theo Janssens (theo.janssens@telenet.be).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie