Zoeken

Dames met het hart op de juiste plaats

damesmethethartopdejuistepl.jpg Grembergen – Al sinds 1999 zetten Mariëlla, Jeanine en Godelieve zich samen met een zestigtal vrijwilligers in voor de plantjesverkoop tijdens het weekend van Kom Op Tegen Kanker. Met succes want de groep brengt in Grembergen iedere keer meer dan duizend plantjes aan de man.

“We zijn in 1999 op vraag van het stadsbestuur gestart en hebben meteen alle verenigingen van Grembergen uitgenodigd om mee te werken. De respons was enorm groot en dat waarderen we nog steeds”, vertelt Godelieve De Lentdecker. “We gaan dit jaar tijdens het plantjesweekend opnieuw huis aan huis azalea’s verkopen en dat gaat heel vlot.” Grembergen doet het inderdaad heel goed. Ook nationaal gezien scoort Grembergen goed. “We zijn blij en dankbaar dat we iedere keer op zoveel mensen mogen rekenen. Er zijn ook veel jonge mensen die zich inzetten en dat is fantastisch”, zegt Godelieve De Lentdecker.

Godelieve, Mariëlla en Jeanine doen een warme oproep om tijdens het plantjesweekend op 18 en 19 september een handje toe te steken. “In Grembergen, maar ook in de andere deelgemeenten zijn extra medewerkers zeker welkom”, stelt Godelieve. Als je wilt meewerken, dan kan je terecht bij Ilse Huyghe van het Sociaal Huis.

Het plantjesweekend van Kom Op Tegen Kanker vindt plaats op 18 en 19 september. De plantjes worden op zaterdag 18 september vanaf 9.15 uur onder meer ook te koop aangeboden in het gemeentehuis van Grembergen.

Meer informatie: 052 37 85 25 of ilse.huyghe@ocmw.dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie