Jaarbeurs met bijzondere aandacht voor onze stad

Dendermonde/Gent – Vanaf vandaag tot en met 20 september kan je in Flanders Expo de jaarbeurs Accenta bezoeken. Dendermonde is er dit jaar ‘Stad in de kijker’.

“Het stadsbestuur heeft heel wat inspanningen geleverd om onze stad zo goed mogelijk te presenteren op deze beurs. Dat het Ros Beiaard daarbij als centraal element wordt uitgespeeld is logisch, maar ook onze andere troeven komen natuurlijk aan bod”, aldus burgemeester Buyse.

De Dendermondse stand op de Accenta-beurs is heel centraal gelegen en is 100m² groot. Er werd een eigentijdse vormgeving nagestreefd waarbij op grote plasmaschermen twee verschillende promotiefilmpjes worden getoond. “Alle beursbezoekers krijgen bovendien iets mee waardoor onze stadskleuren en logo zich ongetwijfeld over de hele beurs zullen verspreiden. Voor de kinderen bouwde de stedelijke uitvoeringsdienst een originele (typisch Dendermondse) bewegende attractie”, laat Piet Buyse weten.

Het stadsbestuur heeft kunnen bekomen dat alle inwoners van Dendermonde, op eenvoudig vertoon van hun identiteitskaart, gratis binnen mogen tijdens Accenta. Speciaal op zaterdag 19 september wordt de ‘Dag van de Dendermondenaar’ georganiseerd, met o.a. een kokende burgemeester, een extra gadget voor alle inwoners enzovoort.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord