Search

Jaarbeurs met bijzondere aandacht voor onze stad

Dendermonde/Gent – Vanaf vandaag tot en met 20 september kan je in Flanders Expo de jaarbeurs Accenta bezoeken. Dendermonde is er dit jaar ‘Stad in de kijker’.

“Het stadsbestuur heeft heel wat inspanningen geleverd om onze stad zo goed mogelijk te presenteren op deze beurs. Dat het Ros Beiaard daarbij als centraal element wordt uitgespeeld is logisch, maar ook onze andere troeven komen natuurlijk aan bod”, aldus burgemeester Buyse.

De Dendermondse stand op de Accenta-beurs is heel centraal gelegen en is 100m² groot. Er werd een eigentijdse vormgeving nagestreefd waarbij op grote plasmaschermen twee verschillende promotiefilmpjes worden getoond. “Alle beursbezoekers krijgen bovendien iets mee waardoor onze stadskleuren en logo zich ongetwijfeld over de hele beurs zullen verspreiden. Voor de kinderen bouwde de stedelijke uitvoeringsdienst een originele (typisch Dendermondse) bewegende attractie”, laat Piet Buyse weten.

Het stadsbestuur heeft kunnen bekomen dat alle inwoners van Dendermonde, op eenvoudig vertoon van hun identiteitskaart, gratis binnen mogen tijdens Accenta. Speciaal op zaterdag 19 september wordt de ‘Dag van de Dendermondenaar’ georganiseerd, met o.a. een kokende burgemeester, een extra gadget voor alle inwoners enzovoort.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie