Search

Omgang en communicatie met personen met dementie


Dendermonde – Komende donderdag 22 september is er om 19u30 in het Gildenhuis van Sint-Gillis een praatcafé dementie. Het praatcafé wordt om de twee maanden georganiseerd door de werkgroep dementie. De sprekers van dienst zijn Anja Pouliart, ergotherapeute in WZC Huize Mariatroon en Annemie Van Neck, medewerkster ECD Meander. Zij geven je meer inzicht in de leefwereld van de persoon met dementie. “Als we kunnen begrijpen wat er omgaat in de persoon, dan kunnen we ons hier beter op afstemmen en wordt communicatie een stukje makkelijker”, aldus de werkgroep dementie.

Meer info: 052/26.28.23

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. mijn mama heeft dementie hoe kan ik erover praten en met wie ? want is heel erglastig voor mij . ik wil graag in de praatgroep terecht komen willen jullie mij helpen aub

Geef een reactie