Veldstraat schokkendste straat van Vlaanderen? (met video)

Sint-Gillis – “Dat is een oude straat met vooraan een stuk geasfalteerd en achteraan ook een stuk geasfalteerd, maar het stuk van 200 meter dat er tussenin ligt, bestaat uit kasseien die wel 50 jaar oud zijn, met ongelooflijk diepe putten erin…” Dit was deze ochtend te horen op Radio 1 tijdens het programma Peeters en Pichal. Aan het woord is Lucienne Colpaert; de straat waarover ze het heeft, en waarin ze woont, is de Veldstraat in Sint-Gillis. Ze besluit op de nationale radio dat “zo een straat niet meer is aangepast aan het verkeer van vandaag.”

De getuigenis van mevrouw Colpaert is voor Peeters en Pichal de aanleiding om op zoek te gaan naar de ‘schokkendste straat van Vlaanderen’. De redactie van het consumentenprogramma maakte trouwens volgende ‘schokkende’ videoreportage in de Dendermondse Veldstraat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4xyqHy2i5fU]

UPDATE: Ondertussen staat de Dendermondse Veldstraat niet meer in de top 5. Anders gezegd: er is erger, in Vlaanderen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord