Search

Allereerste eetfestijn van Sinte Cecilia

Grembergen – De Koninklijke Harmonie Sinte Cecilia Grembergen nodigt u uit op zijn eerste eetfestijn op zondag 25 oktober. Het eetfestijn wordt voorafgegaan door een sprankelend aperitiefconcert in de gemeentelijke basisschool ’t Kraaiennest.

Het aperitiefconcert start om 11 uur. Daarna volgen warme beenhesp met rauwe groentjes à volonté of zalm in rivierkreeftensaus en prei aan 18 euro. Voor de kinderen tot 12 jaar zijn er balletjes in tomatensaus aan 8 euro. Alles wordt in buffetvorm geserveerd, met frietjes. Een lekkere aperitief is inbegrepen!

Inschrijven kan je voor 16 oktober bij bestuur en muzikanten of op het telefoonnummer 052 21 44 38.

Meer informatie: http://harmoniegrembergen.wordpress.com/

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie