Pasar deelt prijzen uit

pasar.jpg

Dendermonde – Vorige vrijdag waren honderden deelnemers in cultuurcentrum Belgica aanwezig voor de prijsuitreiking van de zomerzoektochten ‘Per Stalen Ros Door En Rond Dendermonde’, een initiatief van Pasar (het vroegere Vakantiegenoegens).

Voor de 15e gratis fotozoektocht werden meer dan 1.000 deelnameformulieren ingestuurd. Marc De Rycke uit Schellebelle won de hoofdprijs. Meer dan 300 families namen deel aan de 23e fietszoektocht. De winnares, Verdonck Rachella uit Buggenhout, ontving een sportfiets en een unieke trofee geschonken door de stad Dendermonde.

Na afloop van de prijsuitreiking kondigde voorzitter Lucien Lintacker meteen de volgende editie aan die de deelnemers richting Moorsel en Herdersem (de Faluintjesstreek) zal brengen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie