Zoek

Het leven van A tot Z

Dendermonde – Tijdens de Bibliotheekweek met als thema ‘Het Leven Van A Tot Z’ word je van harte uitgenodigd de stedelijke bibliotheek een bezoekje te brengen en de enorme collectie boeken te (her)ontdekken. De Dendermondse bib start de Bibliotheekweek traditiegetrouw met de jaarlijkse boekenverkoop. Op vrijdag 9 oktober van 18 tot 21 uur en zaterdag 10 oktober van 10 tot 17 uur gaan afgeschreven boeken voor kinderen en volwassenen tegen spotprijzen de deur uit. Deze activiteit vindt plaats in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis. De toegang is gratis. Als je trouwens op zaterdag 10 oktober de bib bezoekt, krijg je een mooie verjaardagskalender cadeau! De Bibliotheekweek loopt tot en met 18 oktober.

Op www.bibliotheek.be en op www.uitinvlaanderen.be vind je nog meer bibactiviteiten in Vlaanderen en Brussel.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie