Search

Vers bloed voor het fonds Jouw Gezondheid

versbloedvoorhetfondsjouwgezondheid.jpg

Appels – Het fonds ‘Jouw Gezondheid’ dat door Bart Cool uit Appels werd opgericht en geld inzamelt voor het baanbrekend stamcelonderzoek van professor Verfaillie van de Universiteit Leuven werd onlangs versterkt met twee nieuwe medewerkers. “We laten ons in de toekomst omringen door Luc Beurms uit Appels en Ingrid Praet uit Buggenhout. Ongetwijfeld zullen hier nog enkele namen bij komen. Wegens de drukte rond het fonds was het niet langer houdbaar het werk onder drie mensen te verdelen en was uitbreiding zeker noodzakelijk”, vertelt Bart Cool. Op dit ogenblik veilt het fonds een kunstwerk van de jonge kunstenaar Frederik (13 jaar). “Frederik, de broer van een diabeet maakte dit werk met een heel eigen filosofie en visie op het leven”, vertelt Bart Cool. “Op dit ogenblik is het hoogste bod 300 euro. Men kan nog tot eind oktober bieden.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie