Zoek

Nieuwe bestuursleden voor de jeugdraad

Dendermonde – Jeugdschepen Marius Meremans laat weten dat het bestuur van de stedelijke jeugdraad werd uitgebreid. “De Dendermondse jeugdraad kampte al een tijdje met een te klein bestuur, maar daar komt nu verandering in. Elke Merckx, Klaas Geldof, Bart Van Lysebetten en Patrick Lauwers hebben al lang hun sporen verdiend in het jeugdwerk en zij zullen voortaan de stem vertolken vanuit de jeugdraad”, aldus schepen Meremans. “Het is belangrijk om als beleidsmakers het advies in te winnen van dit bestuur, meer nog, we willen de participatie vanuit de jeugdraad verhogen.” Wie wil kennismaken met de nieuwe bestuursleden kan op maandag 5 oktober om 20 uur naar de algemene vergadering van de jeugdraad in jeugdhuis Move (oude kantine SK Oudegem) in Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie