Adventconcert ten voordele van goede doelen

Sint-Gillis – Kiwanis Dendermonde Beyaert organiseert in samenwerking met KAV en KWB Boonwijk op zondag 29 november om 18.30 uur in de kerk Onze-Lieve-Vrouw van Zwijveke aan de Serbosstraat een adventconcert met de academie Dendermonde én met Norbert De Taeye.

De Dendermondse muziekacademie staat onder leiding van directeur Bernadette Van Kemseke en Lieve Pas. De academie en Norbert De Taeye treden beurtelings op.

De toegang bedraagt 10 euro. “De opbrengst gaat integraal naar allerlei sociale doelen in onze onmiddellijke omgeving; zoals het project defibrillatoren in Dendermonde”, aldus Walter De Batselier namens Kiwanis Dendermonde Beyaert.

Meer informatie en kaarten: 052 21 36 92 of 052 21 45 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord