Search

Slapeloze nachten aan Vlasmarktbrug

Dendermonde – De werken aan de Vlasmarktbrug schieten goed op. De tijd is aangebroken om de nieuwe brug te plaatsen. De werken daarvoor beginnen tijdens de nacht van 12 op 13 oktober. Maandagavond 12 oktober komen de brugdelen met een uitzonderlijk transport van Gent naar Dendermonde, waar ondertussen een kraan wordt opgesteld. Ook de daaropvolgende nacht, van 13 op 14 oktober, is er uitzonderlijk transport. Dan komen ook de ‘wangen’ of zijkanten van de brug naar hun uiteindelijke bestemming. De eigenlijke installatie, een precisiewerkje, is voor woensdagochtend 14 oktober, als het licht is.

Uiteraard brengen de nachtelijk werkzaamheden geluidshinder met zich mee. Bovendien zullen tijdens beide nachten en op woensdag voormiddag een deel van de Vlasmarkt afgesloten worden en zal er een parkeerverbod gelden in de Koningin Astridlaan, die tegelijk afgesloten is om het uitzonderlijk transport door te laten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie