Zoek

Bart Cannaerts telt tot tien in Zenith

bartcannaerts.jpg Sint-Gillis – Bart Cannaerts won in 2007 Humo’s Comedy Cup. Daarmee staat hij in het rijtje van Raf Coppens, Nigel Williams, Freddy De Vadder, Wouter Deprez en Gunter Lamoot. Met zijn nieuwe show, die op 1 oktober in première gaat, is hij goed op weg de zalen en harten van Vlaanderen te veroveren. Op 30 oktober speelt hij in Dendermonde. We bellen hem op in volle try-out periode.

Bart, al die try-outs, word je daar niet behoorlijk zenuwachtig van?
Bart: “Wel, over 4 uur begint mijn volgende try-out en ik ben nu al zenuwachtig, dus ik zou zeggen: ja! Meer zelfs dan voor een andere show, aangezien dit toch overwegend nieuw materiaal is, dus de kans om op je bek te gaan is nog zoveel groter dan anders. En het moet natuurlijk ook goed zijn nu, want de show gaat bijna in première.”

Waar haalde je inspiratie vandaan voor je nieuwe show?
Bart : “In de dagelijkse dingen die ik meemaak, ook al klinkt dat nogal cliché. De show is ook niet één verhaal, het zijn allemaal kleine stukjes door elkaar, meer standup comedy. Er zit geen vast thema in mijn show. Daardoor heb ik een breder scala aan mogelijkheden, en dat biedt voordelen.”

Vanwaar de titel: Ik Tel Tot Tien?
Bart : “Zoals meestal bij een comedyshow, moet je de titel ongeveer twee jaar voor hij in première gaat al doorgeven, en dan heb je vaak nog geen idee waarover de show zal gaan. Maar ik vond dat best een leuke zin. Ik had toen ook nog geen plan waar ik met mijn show naartoe wou… Uiteindelijk zit het wel in de show verwerkt, want ik speel zowat verstoppertje met mijn publiek. En dat is tijdens de eerste try-out al min of meer gelukt! Dus komen kijken zou ik zeggen!” (adr)

Bart Cannaerts speelt op vrijdag 30 oktober in Zenith. Ook The Lunatics staan op de affiche, gekend voor hun improvisatie comedy.

Meer informatie: www.jhzenith.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van