Win tickets voor Nacht van de Biert

Dendermonde – Dendermonde Rockt zet de herfstvakantie op een stevige manier in met de vernieuwde Nacht van de Biert. “We breiden de boel een beetje uit met voor de échte bierliefhebbers een extra tent met streekbieren en bijhorende versnaperingen”, licht Tamara van Dendermonde Rockt toe. De biertent is open vanaf 19 uur en de toegang is gratis. Om 21 uur start de party met dj Proxi Foens (Tros FM), Ik Ben de DJ, Mc Peach en Timo Lake (Tros FM). Als kers op de taart komt ook dj Dimi van We Like To Party (Jimtv) langs. Nacht van de Biert vindt plaats op zaterdag 24 oktober in jeugdhuis Zenith.

Editie heeft vijf duo-tickets kunnen bemachtigen. Stuur een e-mail met daarin je favoriete streekbier en misschien win je twee kaartjes! Mail naar info@editie.net. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord