Search

Vlasmarkttribune volzet

Dendermonde – Sinds vorige donderdag kunnen tickets voor de Ros Beiaardommegang worden gereserveerd. Ondertussen laat het organiserende comité weten dat de tribune op de Vlasmarkt al volledig is uitverkocht. Er zijn wel nog plaats op de Bogaerdam (25 euro), Oude Vest (20 euro), Heldenplein (20 euro), Onze Lieve Vrouwkerkplein (20 euro) en de Em. Van Winckellaan (20 euro). De tribuneplaatsen op de Grote Markt en het Justitieplein worden vanaf 5 december verkocht. Klik hier voor meer informatie over de ticketverkoop.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie