Search

Afrikaanse muziek op zijn best

Dendermonde – Vrijdag 23 oktober om 20 uur geeft Malick Pathé Sow een concert in cultuurcentrum Belgica. Malick Pathé Sow bracht vorig jaar met ‘Maayo Men’ een prachtig album uit dat bijzonder veel bijval oogde in de pers.

Tientallen concerten in binnen- en buitenland volgden. Malick behoort ongetwijfeld tot de top van de buitenlandse in België wonende muzikanten. Op ‘Maayo Men’ gaat Malick terug naar zijn roots in de Fuuta Toro-regio in het noorden van Senegal aan de grens met Mauritanië.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie