Search

Dendermondse Desso werkt samen met FIFA

Sint-Gillis – De wereldvoetbalbond FIFA en Desso Sports Systems, met hoofdzetel in Sint-Gillis, gaan nauw samenwerken op het gebied van kunstgrasvelden. Het doel is  kunstgras voor voetbal wereldwijd te promoten en tot één internationale kwaliteitsstandaard te komen. De samenwerking moet resulteren in voetbalvelden die optimaal beantwoorden aan de vereisten van profclubs én de breedtesport.

Desso Sports Systems staat internationaal bekend als dé innovatieve kunstgrasspecialist. Desso heeft de afgelopen 30 jaar veel internationale ervaring opgebouwd met projecten voor zowel top- als amateurclubs overal ter wereld. Het versterkt natuurgrassysteem Desso GrassMaster kreeg de afgelopen dagen aandacht van een delegatie van Braziliaanse architecten. Als verantwoordelijken voor het ontwerp van de WK-stadions en trainingscentra voor het wereldkampioenschap voetbal in 2014, brengen die een bezoek aan het bedrijf in Dendermonde de Desso GrassMaster-velden van Arsenal en RSC Anderlecht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie