Oudegem B bekert verder

Oudegem – In het vrouwenvolleybal heeft volleybalclub Oudegem B zich het afgelopen weekend geplaatst voor de 1/8-finales van de Oost-Vlaamse Beker (OVV). De eerste provincialer won haar zestiende finale tegen tweede provincialer Kruishoutem met 3-0. De klinkende overwinning onderstreept nog maar eens de bloedvorm waarin het team van Bert Dierick verkeerd. In de competitie staan ze immers ongeslagen aan de leiding met het maximum van de punten (15/15) en verloren ze dit seizoen nog maar drie sets.

De sterke presetaties van de ploeg vormen alvast geen verrassing. Vorig jaar werd de ploeg tweede in de competitie en verloor het de bekerfinale. “We hebben ons in het tussenseizoen nog kunnen versterken”, vertelde Bert Dierick onlangs aan de redactie. Toch heeft de trainer geen schrik voor de druk, die op de speelsters ongetwijfeld zal gaan wegen. “We werden op voorhand al overal als de favoriet afgeschilderd. Zelf heb ik met de ploeg de gezonde ambitie om top-4 te halen. Alles daarboven is mooi meegenomen, we gaan niet dromen”, aldus Dierick.

Op 7 november gaat Oudegem B op bezoek bij de 4e in de stand, Wetteren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie