Mosselen à volonté in Grembergen

Grembergen – De chiro’s van Grembergen, zowel de jongens van Don Bosco als de meisjes van Sagevo, presenteren volgende zondag hun jaarlijks mosselfestijn. “Met het geld dat we daarmee verdienen doen we alle jaarlijkse betalingen zoals verzekeringen, elektriciteit, water, mazout voor een warme winter, huur van onze lokalen en ook voor het vernieuwen ervan”, vertelt Rutger Dierickx van Chiro Don Bosco. “Zo hebben we bijvoorbeeld met het geld van de vorige jaren nieuwe deuren en ramen geplaatst. Dit jaar hebben we geen echte verbouwingen, maar kunnen we de winst goed gebruiken om de lokalen brandveilig te maken.”

Dit jaar verwachten de chirojongeren zo’n 650 mosseleters voor wat ze zelf hun “feestelijke mosselsouper vol met enthousiaste leiding die staan te springen om u te bedienen” noemen. Alle info op de website mosselsouper.chiro-donbosco.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie