Zoek

Mosselen à volonté in Grembergen

Grembergen – De chiro’s van Grembergen, zowel de jongens van Don Bosco als de meisjes van Sagevo, presenteren volgende zondag hun jaarlijks mosselfestijn. “Met het geld dat we daarmee verdienen doen we alle jaarlijkse betalingen zoals verzekeringen, elektriciteit, water, mazout voor een warme winter, huur van onze lokalen en ook voor het vernieuwen ervan”, vertelt Rutger Dierickx van Chiro Don Bosco. “Zo hebben we bijvoorbeeld met het geld van de vorige jaren nieuwe deuren en ramen geplaatst. Dit jaar hebben we geen echte verbouwingen, maar kunnen we de winst goed gebruiken om de lokalen brandveilig te maken.”

Dit jaar verwachten de chirojongeren zo’n 650 mosseleters voor wat ze zelf hun “feestelijke mosselsouper vol met enthousiaste leiding die staan te springen om u te bedienen” noemen. Alle info op de website mosselsouper.chiro-donbosco.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie