26.730 handtekeningen voor veiligere N47

Grembergen – De dood van verpleegster Kristel De Wilde, die als fietser omkwam in een ongeval langs de N47 in Grembergen, zet druk op de verantwoordelijken om de onveilige situatie aan te pakken. An Vercauteren, collega van Kristel in het AZ Sint-Blasius, verzamelde al 26.730 handtekeningen voor een veiligere Zeelsebaan. Begin november verzekerde de afdeling Zeeschelde An per brief dat een bouwaanvraag in voorbereiding is. Die aanvraag slaat op een jaagpad op de onverharde dijk waarop fietsers veilig tussen Zele en Grembergen kunnen rijden. An en enkele collega’s stuurden ook een brief naar Vlaams minister Crevits. “Als zij inderdaad zo sterk achter de veiligheid van de zwakke weggebruiker staat, zoals in haar beleidsverklaring op haar website wordt vermeld, zal ze toch zeker aan onze oproep gehoor willen geven”, zegt An hoopvol.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord