Search

Vurige tango op bijzondere locatie

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica programmeert op zaterdag 21 november een concert van het jonge Argentijnse tangoseptet Astillero Tango in een nostalgische spiegeltent. “We roepen de sfeer op van een echte Argentijnse tangoclub”, aldus Belgica. “De passionele tangomuziek van het Astillero Tango komt ten volle tot zijn recht in deze spiegeltent boordevol charme en gezelligheid. Een hartverwarmend concert. Het geluid van Astillero Tango is compact, de ritmes dwingend snel en hun thema’s hedendaags. Astillero Tango is innovatief, zowel instrumentaal als vocaal.”

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie