Vurige tango op bijzondere locatie

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica programmeert op zaterdag 21 november een concert van het jonge Argentijnse tangoseptet Astillero Tango in een nostalgische spiegeltent. “We roepen de sfeer op van een echte Argentijnse tangoclub”, aldus Belgica. “De passionele tangomuziek van het Astillero Tango komt ten volle tot zijn recht in deze spiegeltent boordevol charme en gezelligheid. Een hartverwarmend concert. Het geluid van Astillero Tango is compact, de ritmes dwingend snel en hun thema’s hedendaags. Astillero Tango is innovatief, zowel instrumentaal als vocaal.”

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord