Search

Ilias Scotch in De Sax

Dendermonde – Muziekcafé De Sax programmeert op vrijdag 13 november ‘Ilias Scotch & Friends’. Ilias Scotch groeide op in Stekene en begon zijn opleiding klassieke piano toen hij 8 jaar was. Zijn eerste band heette ‘Milk, Cream And Alcohol’. Hij speelde ook bij de Wase akoestische band ‘Dirty Dogs’. Nadat ‘Dirty Dogs’ splitte, kreeg Scotch belangstelling voor jazz. Hij stelde de band ‘Ilias Scotch & Moe Bass’ samen. De naam van de band veranderde later in ‘Ilias Scotch & Friends’. De groep is een los gegeven met wisselende bezettingen.

Ilias Scotch werkt momenteel in het Jazz Centrum Vlaanderen waar hij workshops geeft en events organiseert. Zijn grootste muzikale invloeden zijn Worksongs, Blues, Country-Blues, Rhythm and Blues, Boogie Woogie, Rock ‘n’ Roll, Jazz, Bebop, Cool Jazz, Country, Soul en Funk.

Meer informatie: www.desax.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie