Drugsbende opgepakt door Federale gerechtelijke Politie van Dendermonde

Dendermonde – De Federale gerechtelijke Politie van Dendermonde heeft 6 verdachten van een internationale drugshandel opgepakt in Zaventem, Aalst, Antwerpen en De Haan. De bende ronselde koeriers om drugspakketten te gaan ophalen in Zuid-Amerika en West-Afrika om die nadien door te smokkelen naar andere bestemmingen in Europa. De politie kwam de bende op het spoor nadat op 14 november een persoon met 500 gram heroïne werd betrapt in de luchthaven Brussels Airport. De onderzoeksrechter in Dendermonde heeft 6 personen onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie