Chandi’s maakt lekkerste bistrobroodje van België

Dendermonde – Dendermonde valt niet alleen in de prijzen bij de culinaire toppers, ook voor wie graag eens een broodje smikkelt is het in de Ros Beiaardstad te doen. In de categorie, het ‘Lekkerste Bistrobroodje’ kaapte Didier Van Autrève van Chandi’s de eerste plaats weg met het broodje The Red Duck of Asia. De verrassende ingrediënten, bereidingswijze en presentatie waren voor de jury doorslaggevend om het broodje tot het Lekkerste Bistrobroodje van België te bekronen.

Voor wie eens wil proeven: Chandi’s is te vinden in de Brusselsestraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord