Search

Chandi’s maakt lekkerste bistrobroodje van België

Dendermonde – Dendermonde valt niet alleen in de prijzen bij de culinaire toppers, ook voor wie graag eens een broodje smikkelt is het in de Ros Beiaardstad te doen. In de categorie, het ‘Lekkerste Bistrobroodje’ kaapte Didier Van Autrève van Chandi’s de eerste plaats weg met het broodje The Red Duck of Asia. De verrassende ingrediënten, bereidingswijze en presentatie waren voor de jury doorslaggevend om het broodje tot het Lekkerste Bistrobroodje van België te bekronen.

Voor wie eens wil proeven: Chandi’s is te vinden in de Brusselsestraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie