Zoeken

Kok Sint-Blasius tweede beste grootkeukenkok van België

Dendermonde – Nico De Pauw, kok in het Dendermondse ziekenhuis AZ Sint-Blasius, behaalde de tweede plaats in de prestigieuze wedstrijd ‘Beste Belgische Grootkeukenkok 2009-2010’. De prijs werd uitgereikt tijdens de Horeca Expo te Gent. De directie en medewerkers van het AZ Sint-Blasius zijn bijzonder trots op Nico en op het voltallige keuken- en restaurantteam, laten ze in een mededeling weten.

Na de punten van Gault Millau, de sterren van Michelin, en de erkenning als beste bistrobroodje van België is dit de vierde culinaire onderscheiding die naar Dendermonde komt op korte tijd. De Ros Beiaardstad blijkt dus ook en zeer lekkere stad te zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie