Kok Sint-Blasius tweede beste grootkeukenkok van België

Dendermonde – Nico De Pauw, kok in het Dendermondse ziekenhuis AZ Sint-Blasius, behaalde de tweede plaats in de prestigieuze wedstrijd ‘Beste Belgische Grootkeukenkok 2009-2010’. De prijs werd uitgereikt tijdens de Horeca Expo te Gent. De directie en medewerkers van het AZ Sint-Blasius zijn bijzonder trots op Nico en op het voltallige keuken- en restaurantteam, laten ze in een mededeling weten.

Na de punten van Gault Millau, de sterren van Michelin, en de erkenning als beste bistrobroodje van België is dit de vierde culinaire onderscheiding die naar Dendermonde komt op korte tijd. De Ros Beiaardstad blijkt dus ook en zeer lekkere stad te zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord