GymMax is gastheer toestelfinale artistieke gymnastiek

Sint-Gillis – Op zondag 6 december organiseert turnclub GymMax voor het tweede jaar op rij de Toestelfinale Artistieke Gymnastiek Heren. Deze wedstrijd is uniek in ons land. Jongens uit heel Vlaanderen strijden per leeftijdscategorie voor de kampioenstitel in hun favoriete onderdeel: grond, paard met bogen, ringen, sprong, brug of rek.

GymMax telt verder in zijn rangen een aantal ontluikende topsporters. Zo verzekerde Julie Croket zich afgelopen zomer van vier finaleplaatsen tijdens de EYOF in Finland. Bo Haentjes bereidt zich momenteel voor op het EK voor junioren en Siemon Volkaert hoopt beslag te kunnen leggen op een plaatsje voor een gerenommeerde internationale wedstrijd in Qatar.

“Het zijn echter niet enkel de meisjes en jongens uit de Artistieke Gymnastiek die van zich laten horen. Ook in de disciplines tumbling, trampoline en aerobics kon onze club tijdens de Belgische kampioenschappen 2009 meerdere podiumplaatsen opeisen”, aldus Sandrine De Neve van GymMax.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie