SK Oudegem mengt zich in titelstrijd, KAVD verliest degradatieduel

Oudegem/Dendermonde – SK Oudegem speelde in de tweede provinciale van het voetbal dit weekend 1-1 gelijk in en tegen leider SK Lebbeke. Met dit gelijkspel laat Oudegem, dat zelf pas 10e staat, zijn invloed na binnen de titelstrijd. Door de overwinning van HO Kalken tegen die andere leider, Rapide Lebbeke, moet SK Lebbeke nu de de leidersplaats delen met Kalken. SK Lebbeke zou dus tegen Oudegem wel eens dure punten kunnen verloren hebben. Oudegem zelf neemt de leiding in het periodeklassement.

Onderaan de rangschikking verloor KAV Dendermonde al voor de negende keer dit seizoen. Dit keer was de laatst geklasseerde Tielrode een maatje te sterk. KAVD moet zich dringend gaan bezinnen, want de nederlaag tegen Tielrode zou wel eens de voorwacht kunnen zijn van een héél seizoen degradatievechten…

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie