Music For Life uit de startblokken. Wat doet Dendermonde dit jaar?

musicforlife.jpg

Dendermonde – Deze voormiddag werd bekend dat radiopresentatoren Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn zich in het kader van de Studio Brussel-actie ‘Music For Life’ vanaf 18 december laten opsluiten in een glazen huis in Gent. De opbrengst van de actie gaat naar de bestrijding van malaria. Vorig jaar werden in onze stad een aantal initiatieven genomen. Wat doet Dendermonde dit jaar?! Zit je op een idee te broeden of heb je al een concreet plan laat het weten en we zorgen graag voor extra publiciteit. Mail naar info@editie.net. Doen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord