Badmintonspeler Matijs schitterde afgelopen weekend

matijsdierickx.jpg

Dendermonde – Matijs Dierickx uit Dendermonde en lid van Badmintonclub Drive werd het afgelopen weekend Vlaams Kampioen Herendubbel A. In de finale versloeg hij en zijn dubbelpartner Freek Golinski het eerste reekshoofd Wouter Claes en Nico Claes. De setstanden waren 21/15, 15/21 en 21/15. Het kampioenschap vond plaats in Kortrijk. “Voor hen is het mogelijk de eerste Vlaamse titel in een lange rij”, schreef Dendermondenaar Gert Piqueur op de website van de Vlaamse Badminton Liga. (foto: Fons Van der Vorst)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie