Spaghettizwier in Zenith

Sint-Gillis – Nu zondag, 6 december, organiseert jeugdhuis Zenith een spaghettifestijn. “Als je dit weekend bent langs geweest, heb je misschien gezien dat Zenith investeringen heeft gedaan in zijn gebouw, en ook in de komende maand volgen nog verdere werkzaamheden. En zoals je wellicht wel weet: koken kost geld – maar bouwen nog veel meer”, laat voorzitter Tim De Vogel via Facebook weten. “Wie ons wil steunen, kan dus nu zondag spaghetti komen eten. Inschrijven kan door te mailen naar tim@jhzenith.be met het aantal personen, de middag- (12 tot 15 uur) of de avondsessie (18 tot 21 uur) en of er vegetarische pasta moet voorzien worden.” Kostprijs: 8 euro per persoon. Kinderen betalen slechts 5 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie