Zoeken

Spaghettizwier in Zenith

Sint-Gillis – Nu zondag, 6 december, organiseert jeugdhuis Zenith een spaghettifestijn. “Als je dit weekend bent langs geweest, heb je misschien gezien dat Zenith investeringen heeft gedaan in zijn gebouw, en ook in de komende maand volgen nog verdere werkzaamheden. En zoals je wellicht wel weet: koken kost geld – maar bouwen nog veel meer”, laat voorzitter Tim De Vogel via Facebook weten. “Wie ons wil steunen, kan dus nu zondag spaghetti komen eten. Inschrijven kan door te mailen naar tim@jhzenith.be met het aantal personen, de middag- (12 tot 15 uur) of de avondsessie (18 tot 21 uur) en of er vegetarische pasta moet voorzien worden.” Kostprijs: 8 euro per persoon. Kinderen betalen slechts 5 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie