Jeugdhuis sluit feestjaar af met onovertroffen Discobar Galaxie

zenith_40jaar_1.jpg

Sint-Gillis – Als slotmoment voor de viering van het 40-jarig bestaan van Zenith kwamen zaterdagnacht de jongens van Discobar Galaxie naar onze stad. Daar traden ze aan op een speciaal voor hen ontworpen podium dat helemaal voorzien was van lichteffecten. Dit verhoogde podium gaf hun perfect uitzicht over de zaal die ze constant in vuur en vlam wisten te zetten. Het jeugdhuis zat afgelopen vol met jong en oud die afgezakt waren om Discobar Galaxie aan het werk te zien, en uiteraard ook om de verjaardag van Zenith te vieren.

In de tweede zaal werd het publiek getrakteerd op een mengeling van funk, soul en hip hop door onder meer Jerboa, die ook reeds te zien was op de grote zomerfestivals zoals Dour en Pukkelpop.

En zo eindigt Zenith zijn feestjaar met een knal. De komende weken zijn uiteraard nog diverse activiteiten, maar voor vele mensen was dit officiële verjaardagsmoment hét evenement dat hen zal bijblijven. Hierbij kan u enkele foto’s terugvinden waarbij de sfeer perfect weergegeven wordt.

zenith_40jaar_4.jpg

zenith_40jaar_3.jpg

zenith_40jaar_2.jpg

Anouk De Ridder | Foto’s: Odrée Bontinckx

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie