Basisschool Echo organiseert eerste kerstmarkt

Oudegem – Op vrijdag 18 december organiseert de gemeentelijke basisschool Echo voor de eerste maal een kerstmarkt en een tentoonstelling met werkjes van de leerlingen. De Kerstman verwelkomt groot en klein van 18 tot 21 uur. Op de speelplaats worden kraampjes opgesteld met hapjes en drankjes, knutselwerk van de leerlingen rond het thema Kerstmis, kerstkaarten met ontwerptekening van de leerlingen, kerststukjes voor tafelversiering en er is een schminkstand voor de kinderen.

In de containerklassen van de 2de kleuterklas en het 4de leerjaar worden tekeningen en knutselwerken van de kleuters en de kinderen van de lagere school tentoongesteld. Deze werkjes werden in de loop van het eerste trimester gemaakt. De kinderanimatie start om 19 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie