Zoek

Radio Beiaard duikt het carnavalleven in

Dendermonde – Family Radio Beiaard brengt vanaf zaterdag 16 januari telkens tussen 19 en 22 uur een radioprogramma dat mikt op carnavalisten. “De bedoeling is om het carnavalgebeuren in Dendermonde en omstreken aan een groot publiek voor te stellen zodat wij als radio Beiaard ons steentje kunnen bijdragen om het carnaval in de streek te promoten”, aldus de radiomakers. “In het programma zal je kunnen kennismaken met diverse studiogasten uit de carnavalwereld. Ook geven we een uitgebreide carnavalskalender mee.”

Op zaterdag 13 en zondag 20 februari van 19 tot 3 uur ’s nachts kunnen luisteraars carnavalplaten aanvragen. De carnavalprogrammering is het werk van dj’s Marco De Bruyn, Davy Claes, Mike Van Brabant en Dany De Groot.

Meer informatie: beiaardcarnavalpaleis@live.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie