Gemeenteraadslid Pierre Caudron overleden

Dendermonde – Gemeenteraadslid Pierre Caudron is dit weekend overleden. Tot een jaar geleden was Caudron, die voor de sp-a in de Dendermondse gemeenteraad zetelde, nog schepen van Onderwijs, Kunstonderwijs, Visserij, Sport en Recreatie. Toen werd hij opgevolgd door huidig schepen Carine Verhelst.

Pierre Caudron

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

9 reacties

 1. Beste Pierre,,
  Je was een mens onder de mensen,
  zonder je te profileren,
  IK heb jouw waarden en normen steeds op prijs gesteld. Je was een mens naar mijn hart…

  Als duiveltjes bidden,
  en engeltjes vloeken,,
  Als katten en muizen
  elkaar gaan bezoeken,
  Als water verandert in wijn,
  dan pas zal ik jou vergeten zijn…………

  . Voor altijd… Hilde Raman

 2. Pierre, mijn oud-leraar wiskunde,
  Wat heb je me toen doen zwoegen op die verdomde getallen. Maar met de beste wil van de wereld, ik verstond het niet. Wat ik wel verstond waren woorden, zinnen, dagdromen zomaar in de klas, tot ik naar huis ging met 500x … of nog erger het ontwarren van enkele vraagtekens. Je zei: ‘Kijk wat minder naar de vogeltjes buiten. Zit wat minder met je neus in een leesboek. Cijfers heb je nodig, je hele leven lang.’ We verloren elkaar een tijdje uit het oog tot we elkaar opnieuw ontmoetten tijdens gedichtendag, het vrij podium. Daar stond je plots zonder cijfers of een vraagstuk, maar met een gedicht, over de liefde, Vlassenbroek. Ik heb er nog altijd eentje op een bierviltje dat je speciaal in mijn Kleine Notelaar op een zondagnamiddag voor me schreef. Ik bewaar het, wees gerust en zeg je alvast, misschien tot ooit want ik geloof in een ander leven, jij niet. We zullen zien. Het ga je goed op je eeuwige reis. Geniet er maar van met volle teugen en schrijf het mooiste gedicht dat je ooit zou kunnen schrijven. De wind zal het wel in de bomen fluisteren daar ben ik zeker van.

  Patricia De Landtsheer – auteur.

 3. Dendermonde verliest een groot man. Een vriend.
  Een echte socialist, een rechtvaardig man met een groot hart. Je was er voor iedereen!
  We zullen je missen Pierre…..

 4. Veel te vroeg ,veel te snel.U vertelde ons zo graag,wij luisterden zo graag.
  Dag Pierre,dag “kozzen” en echte vriend,we verliezen niet alleen een familielid maar ook een bestuurslid die sinds het ontstaan van ATB De Natuurvrienden Dendermonde een van de bezieler was . Een lege zetel een lege stoel doch zeker geen lege plaats in ons hart.Droom verder Pierre,het hiernamaals zal u met open armen ontvangen.

  Joken & Willy

 5. Verscheidene, vele gevoelens zwaaien door mn hoofd, mijn hart, maar toch geen woord om ze te kunnen formuleren. Het was me een eer u te hebben gekend en uw leerling te zijn geweest.

Geef een antwoord