Schoonaarde blijft rol van betekenis spelen

Schoonaarde – In de tweede provinciale van het voetbal, blijft Schoonaarde zich moeien in de titelstrijd. Nadat het vorige week een gelijkspel afdwong tegen titelkandidaat Kalken, ging nu SK Lebbeke voor de bijl. Schoonaarde stuurde de buren uit Lebbeke met 2-0 wandelen. De promovendus in 2e provinciale bevestigt hiermee zijn goede vorm, waarin het de laatste weken verkeerd.

KAV Dendermonde kon na de overwinning van vorige week, de positieve spiraal niet inzetten en verloor met 2-1 tegen Kallo, dat tweede is in de stand. SK Oudegem zorgde op zijn beurt voor een doelpuntenfestijn. Het versloeg Beervelde met 4-1. Oudegem staat tweede in het 2e periodeklassement op 2 punten van leider Rapide Lebbeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord