Search

“Ik heb wel een goed leven”

rafcoppens.jpg

Sint-Gillis – Op 8 januari speelt Raf Coppens in Zenith. Hij brengt er zijn show ‘Trop Is Te Veel’ waarmee hij volop door Vlaanderen toert. We belden deze Dendermondse comedyvogel op met enkele vragen.

Wat mogen we verwachten op 8 januari?
Raf Coppens: “Mijn show Trop Is Te Veel. Die gaat over mijn ergernissen en alles dat mij tegensteekt. België en Wallonië komen aan bod, maar ook elektrische apparaten die ik niet begrijp of de Colruyt in Dendermonde waar ik iedere zaterdag om 11 uur ga winkelen. Dan is er altijd veel te veel volk, en daar heb ik een liedje over gemaakt. Er zit minder actua in dan bij mijn vorige shows, want actua-stukken zijn altijd snel verouderd en dan moet ik voortdurend bijschrijven.”

Je agenda als komiek is goed gevuld, maar wat doe je zoal op dagen waarop je niet moet optreden?
Raf Coppens: “Niet veel eigenlijk. Met mijn koersfiets gaan rijden of gewoon thuis de krant lezen. Ik heb wel een goed leven. In vergelijking met andere mensen werk ik waarschijnlijk minder, maar ik voel me daar niet schuldig over.”

Woon je graag in Sint-Gillis?
Raf Coppens: “Al bij al heb ik er weinig binding mee, ook al woon ik er ondertussen tien jaar. Ik heb ook niet zo veel contacten. De mentaliteit vind ik in ieder geval goed. De mensen zijn niet te chauvinistisch en er is niet veel achterklap. In vergelijking met Wieze, waar ik vandaan kom, is het hier toch losser en vrijblijvender. Ik kende ook weinig van Sint-Gillis toen we hier bouwgrond hadden gevonden. Enkel Zenith in feite.”

Raf Coppens speelt zijn show ‘Trop Is Te Veel’ op vrijdag 8 januari in Zenith.

Meer informatie en tickets: http://www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie