“De slechtste straat van de stad”

buurtcomiteit2000_1.jpg

buurtcomiteit2000_2.jpg

Baasrode – Het Buurtcomiteit 2000, dat bewoners van de wijk Briel samenbrengt, stuurde naar aanleiding van het nieuwe jaar de gemeenteraadsleden een originele wenskaart (zie foto’s). Het comité klaagt de erbarmelijke toestand van de verbindingsweg tussen Briel en de Oeverstraat aan. “Dit stuk wordt in de zomerperiode door duizenden fietsers en wandelaars gebruikt. Sedert 2001 openden wij een dossier en werden vele aanvragen naar de stad Dendermonde gericht om deze toestand te verbeteren. Er werd om onderhoud gevraagd , maar tot nog toe werd hier niet op gereageerd. Daarom werden door ons wenskaarten gemaakt en verstuurd naar alle gemeenteraadsleden en al de leden van het schepencollege. En wij nu maar hopen dat onze politici beseffen dat dit de slechtste straat is van de stad Dendermonde”, aldus het comité.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord