VERKO haalt voortaan oud papier op

Dendermonde – De intercommunale VERKO staat sinds 1 januari in voor de ophaling van oud papier en karton. Dat is zo in Dendermonde, maar ook in Laarne, Kalken en Berlare. Als gevolg daarvan veranderen voor vele inwoners de data waarop het papier bij hen wordt opgehaald. Op www.dds-verko.be kan u de nieuwe afvalkalenders downloaden (rechtstreekse linken naar PDF: Dendermonde 1 en Dendermonde 2).

KSA Sint Arnout ging in december voor de laatste keer op papierrondeTot in december waren het Dendermondse (jeugd)verenigingen die instonden voor de ophaling van het oud papier. KSA Sint Arnout uit Sint-Gillis deed op zaterdag 5 december voor de allerlaatste keer hun ronde in het centrum van Dendermonde (zie foto). Om veiligheidsredenen werd beslist om de taak over te dragen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord