VERKO haalt voortaan oud papier op

Dendermonde – De intercommunale VERKO staat sinds 1 januari in voor de ophaling van oud papier en karton. Dat is zo in Dendermonde, maar ook in Laarne, Kalken en Berlare. Als gevolg daarvan veranderen voor vele inwoners de data waarop het papier bij hen wordt opgehaald. Op www.dds-verko.be kan u de nieuwe afvalkalenders downloaden (rechtstreekse linken naar PDF: Dendermonde 1 en Dendermonde 2).

KSA Sint Arnout ging in december voor de laatste keer op papierrondeTot in december waren het Dendermondse (jeugd)verenigingen die instonden voor de ophaling van het oud papier. KSA Sint Arnout uit Sint-Gillis deed op zaterdag 5 december voor de allerlaatste keer hun ronde in het centrum van Dendermonde (zie foto). Om veiligheidsredenen werd beslist om de taak over te dragen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie